Caracol – Wellness Hotel Terschelling

Caracol Wellness Hotel TerschellingIn het centrum van West Terschelling, direct bij de haven en de veerboot vindt u sinds 2009 ons Wellness Hotel, gelegen boven het sfeervolle Restaurant Caracol. Hier kunt u heerlijk ontspannen in 1 van de 3  wellness kamers met, of prive sauna of stoomcabine met lichttherapie of riant luxe whirlpool bad en 2-persoons-regendouche. Alle kamers zijn voorzien van Hästens bedden, airco, gratis Wifi, TV, minibar, koffie/thee etc.

Ervaar het comfort van Caracol, Wellness hotel op Terschelling

Wellness Hotel Caracol is gehuisvest in een pittoresk en typisch Terschellinger pand op een steenworp afstand van de Waddenzee onderdeel van Wereld erfgoedlijst.

Met om de hoek de gezelligheid van winkels en horeca. De rust kunt u vinden in de bossen en duinen en uiteraard het strand.

In ons restaurant kunt u vanaf 15 uur borrelen en dineren. En in de ochtend wordt er een heerlijk uitgebreid ontbijt geserveerd.

  • Het ontbijt wordt geserveerd van 8.30 tot 9.30 uur
  • Inchecken vanaf 15.00 uur (komt u eerder aan, laat het ons weten) en  uitchecken is tot 10.30 uur

Uw bruiloft op Terschelling

Tegenover de kerk gelegen, kunnen wij uw bruiloft perfect verzorgen. Maar ook de catering bijvoorbeeld tijdens of na uw bruiloft op de unieke trouwlocatie zeesleepboot Holland (www.zeesleepbootholland.nl) of op de oudste vuurtoren van Nederland de Brandaris! Met bijvoorbeeld Champagne, taart, amuses, lunch of diner of… zegt u het maar.

Overnachten tijdens Oerol

Overnachten tijdens Oerol is natuurlijk ook mogelijk bij ons Wellness Hotel op Terschelling. Hotelkamers zijn reeds te boeken, vul uw voorkeur kamer in op het reserveringsformulier. Wij nemen dan contact met u op.

Graag tot ziens, Yvon en Ewald