Biologische tuin

Zo’n 3 jaar geleden zijn wij begonnen met onze biologische groentetuin. Met passie voor groenten is het eigenlijk een automatische keuze geweest en door samenwerking met een aantal liefhebbers is het tuintje ontstaan. We werken er met z’n allen aan om de tuin zo mooi mogelijk te maken. Naast de reguliere werkzaamheden in de keuken is een hele klus, maar het doet ons goed om te zien dat het steeds leuker begint te worden en iedereen nog even enthousiast is!

In onze biologische tuin verbouwen we o.a. pastinaak, schorseneren, lepelblad, tarwewortel, veldzuring, look zonder look, asperges, bieten, stokboontjes, tuinbonen, sla, kruiden, aardappelen, appels, peren, aardbeien, etc. Al deze producten worden natuurlijk in restaurant Caracol verwerkt en gebruikt…

In de biologische tuin worden veel kruiden gekweekt en daarnaast hebben we ook nog eigen kippen die de eitjes leggen voor onze hotel gasten.

PROEF EN GENIET!