Restaurant Caracol: Culinair genieten op Terschelling

Wij gaan vanaf 20 maart weer open vanaf 18.00 uur in de vakanties en in de weekenden.

In de keuken van Caracol wordt met veel passie en geduld gewerkt met de lekkerste en verse ingrediënten die het wad, onze biologische tuin en onze Terschellinger streekproducten bieden. Uiteraard wisselend per seizoen afhankelijk van wat de natuur ons biedt.

Geniet in ons sfeervolle restaurant op Terschelling van bijvoorbeeld seizoensproducten als: lamsvlees in het voorjaar, verse wilde zeebaars van mei t/m september, mosselen, oesters, kokkels, cranberries of onze gerenommeerde wildgerechten in het naseizoen.

Wij werken zonder kaart, maar serveren verrassingsmenu’s die wij met u kunnen overleggen.

Na een aantal mooie benoemingen in de Lekker en in de Michelin gids hebben wij ook een waardering in de Gault & Millau gids 2020 en in de wijngids Grootspraak 2020 mogen ontvangen.

De chef kookt samen met zijn team met de mooiste ingrediënten van de dag en stelt een verrassingsmenu samen van drie tot en met acht gangen. U kunt eventuele allergieën of diëten aangeven.

Op een ontspannen wijze ontvangen en bedienen wij u in ons mooie restaurant in de Molenstraat.

U kunt reserveren op 0562-443694 of via de website.

Graag tot binnenkort.

Een greep uit de gerechten van ons restaurant op Terschelling

Genieten van eilander streekproducten en heerlijke wijnen

Alles is zoveel mogelijk van eigen land, vlees van Terschellinger runderen die heerlijk hebben lopen grazen op ons eiland, lijn gevangen zeebaars, biologische groenten deels uit eigen biologische tuin en ook de zelfgekweekte (eetbare) bloemen.

Alle ingrediënten worden in eigen keuken bereid op een eigentijdse wijze met liefde voor het ambacht.

En dat proef je… ook in onze dagelijks vers bereide sauzen, soepen en nagerechten.

Kom langs in ons idyllisch restaurant op Terschelling.

Wij serveren bij de gerechten heerlijke bijpassende wijnen, bieren of andere dranken naar keuze.

Restaurant Caracol is geopend v.a. 18:00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag.

In de kerstvakantie zijn wij alle dagen geopend met uitzondering van de maandagen.

Reserveren gewenst: bel met 0562-44 36 94 om te reserveren.

Met culinaire groet,

 

Team Caracol