• Ontbrekende bijlage
  • Ontbrekende bijlage

Kamer beschrijving

Kamer ‘Zeekraal’ – Met multifunctionele douchecabine met dakterras

Deze romantische kamer heeft eveneens Hästens bedden. Deze kamer heeft de beschikking over een multifunctionele ruime douche, waar in u kunt douchen,  lichttherapie kunt nemen en u kunt gebruik maken van de waterjet.

Met een eigen dakterras kunt u ook buiten heerlijk in de ligstoelen bijkomen van de wandeling of fietstocht.

Op 2 minuten lopen vanaf de boot vindt u ons in de molenstraat. Na de laatste jaren alles verbouwd te hebben zijn we nu eindelijk waar we zijn willen met een luxe rustoord voor ieder. Ongedwongen met heerlijke kamers en veel persoonlijke aandacht, proberen we onze gasten zo veel mogelijk te verwennen.

 

Hotel Caracol met 3 suites

Wij hebben nu 3 suites met ieder zijn eigen unieke sanitaire  voorziening. Op iedere kamer staan Hästensbedden die elektronisch verstelbaar zijn en heeft iedere kamer de beschikking over: minibar, tv, dvd, cd, radio en airco (warm of koud) en een toilet.

  • Kamer ‘Lamsoor’  heeft als extra sanitaire voorziening een privé sauna en een inloop douche.
  • Kamer ‘Zeekraal’ heeft de beschikking over een multifunctionele douche. In deze ruime douche is ook een functie lichttherapie en waterjets.
  • Kamer ‘Koriander’  de bruidssuite heeft naast een enorme inloopdouche met super douche plafond (72x72cm) ook een whirlpool met jets en verlichting en bubbels en tv.

Uw trouwe viervoeter mag mee tegen kleine vergoeding.

Graag tot ziens in het gastvrije Hotel Caracol,

 

Met vriendelijke groeten,

Ewald en Yvon