Kamer beschrijving

Aan de noordkant van de Caracol (met uitzicht op vuurtoren De Brandaris en de Molenstraat) vindt u onze ontspannen suite met douche, toilet en sauna. Naast de vertrouwde Hästens bedden beschikt deze kamer over een eigen sauna en een inloop douche met grote douchekop. Een minibar, T.V., DVD-speler, CD-radio zijn aanwezig en u heeft airco om uw eigen temperatuur te bepalen.

Ons Wellness Hotel Caracol is opgeleverd medio juni 2009. Op 2 minuten lopen vanaf de boot vindt u ons in de molenstraat. Na de laatste jaren alles verbouwd te hebben zijn we nu eindelijk waar we zijn willen met een luxe rustoord voor ieder. Ongedwongen met heerlijke kamers  en veel persoonlijke aandacht, proberen we onze gasten zo veel mogelijk te verwennen.

Restaurant Caracol

Met een uitgebalanceerde menukaart en uitstekende keuken met mediteraanse inslag, kunt u culinair ook prima bij ons terecht. Met werkervaring bij Sergio Hermans en Jonny Boer is het nog leuker dineren.

Hotel Caracol met 3 suites

Wij hebben nu 3 suites met ieder zijn eigen unieke sanitaire  voorziening. Op iedere kamer staan Hästensbedden die elektronisch verstelbaar zijn en heeft iedere kamer de beschikking over: minibar, tv, dvd, cd, radio en airco (warm of koud) en een toilet.

  • Kamer ‘Lamsoor’  heeft als extra sanitaire voorziening een privé sauna en een inloop douche.
  • Kamer ‘Zeekraal’ heeft de beschikking over een multifunctionele douche, hierin kunt u stomen, lichttherapie  nemen, waterjets gebruiken of gewoon douchen.
  • Kamer ‘Koriander’  de bruidssuite heeft naast een enorme inloopdouche met super douche plafond (72x72cm) ook een whirlpool met jets en verlichting en bubbels en tv.

Uw trouwe viervoeter mag mee tegen kleine vergoeding.

Graag tot ziens in het gastvrije Hotel Caracol,

 

Met vriendelijke groeten,

Pien, Werner en het Caracol team.