Kamer beschrijving

Kamer ‘Koriander’ – Bruidssuite, jacuzzi en rainshower en dakterras.(juni  2021)

Deze suite beschikt over een Hästens boxspringbed van 210×210 met ingebouwde massage, ook vindt u hier een inloop douche met een enorme douche kop van 72×72 cm, dus groot genoeg om er genoegelijk samen onder te staan en tevens desgewenst water vanaf de zijkant. Verder kunt u nog relaxen in de whirlpool met verlichting en tv .

Deze kamer heeft een dakterras wat op het zuiden gelegen is. Met heerlijke ligstoelen, dus lekker genieten na een fietstocht of  wandeling.

Als u nog wat wilt drinken is er een mini bar en een jura koffie/thee apparaat op de suite. De kamer is voorzien van een eikenhouten vloer en heeft een warm interieur.

Op 2 minuten lopen vanaf de boot vindt u ons in de molenstraat. Na de laatste jaren alles verbouwd te hebben zijn we nu eindelijk waar we zijn willen met een luxe rustoord voor ieder. Ongedwongen met heerlijke kamers en veel persoonlijke aandacht, proberen we onze gasten zo veel mogelijk te verwennen.

Restaurant Caracol

Met op onze menukaart Borrel Bites en Diner 2 share, kunt u samen genieten van al het heerlijks wat Ewald uit de keuken tovert. Gerechten met o.a.Spaanse invloeden, een heerlijk glas wijn of (speciaal) bier. De zilte eilander lucht maakt het plaatje compleet.

Wellness hotel met 3 suites
Wij hebben nu 3 suites met ieder zijn eigen unieke sanitaire voorziening. Op iedere kamer staan Hästensbedden die elektronisch verstelbaar zijn en heeft iedere kamer de beschikking over: minibar, tv, dvd, cd, radio en airco(warm of koud), toilet.

  • Kamer ‘Lamsoor’  heeft als extra sanitaire voorziening een privé sauna en een inloop douche.
  • Kamer ‘Zeekraal’ heeft de beschikking over een multifunctionele douche, hierin kunt u stomen, lichttherapie  nemen, waterjets gebruiken of gewoon douchen.
  • Kamer ‘Koriander’  de bruidssuite heeft naast een enorme inloopdouche met super douche plafond (72x72cm) ook een whirlpool met jets en verlichting en bubbels en TV.

Uw trouwe viervoeter mag mee tegen kleine vergoeding.

Graag tot ziens in het gastvrije Hotel Caracol!

Met vriendelijke groeten,
Yvon en Ewald