Door / 14th januari, 2014 / Blog, Restaurant / 1 reactie

Restaurant Caracol heeft vlak voor de kerstdagen een leuk bericht mogen ontvangen. In de categorie ‘Beste restaurant van Friesland’ heeft Caracol een mooie derde prijs in de wacht gesleept met een prachtige score van 8.9.

Tafelreserveren.nl heeft, naast een top 10 van beste restaurants in Nederland, ook een toplijst van beste restaurants per provincie en per grote stad samengesteld. Alle restaurants die vermeld staan op de lijst hebben het afgelopen jaar minimaal 30 recensies gekregen. De complete lijst is gebaseerd op ruim 200.000 recensies en deze zijn verzameld van onder andere iens.nl, seatme.nl, couverts.nl, eet.nu en tafelreserveren.nl zelf.

Een mooie afsluiter van een succesvol 2013. Team Caracol hoopt u 2014 weer te mogen verwelkomen in restaurant of hotel. Alvast prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling gewenst.

[ssba]

1 reactie

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.